סרטונים להכנת אסאדו

הבשר טרי מדי? או אולי מיושן? או אולי בעצם קפוא כמו אבן?
לפני שאתם קונים את האנטריקוט הראשון שאתם רואים, הנה כמה עצות לבחירת הנתח האיכותי ביותר.

בסרטון הבא תוכלו להנות מטיפים חשובים להכנת סטייק איכותי בביתכם.
אז, המתכון המלא להכנת סטייק משובח בבית.
1. נציא את הסטייק מהמקרר וניתן לו לנוח עד יגיע לטמפרטורת החדר.
2. נתבל במלח ופלפל גרוס – לפני ששמים על האש.
3. נחמם מחבת כבדה בלי שמן במשך 10 דקות.
4. ברגע המחבת רותחת נניח את הסטייק לצלייה על המחבת.

מתי הופכים צד? ברגע שהסטייק מתנתק מהמחבת לבד.

קבלו כמה טיפים מעולים על איך לקנות בשר איכותי בישראל.
פרה נינוחה = פרה שמחה = פרה טעימה.
פרה שחייה טוב כך הבשר יהיה טעים יותר.
מסקנה, חפשו פרה מאושרת וכך תקבלו את הסטייק הטעים בעולם.

מצאתם את עצמכם לועסים לועסים ולועסים?
הבשר הוא בעצם שריר שמלא בסיבים, כל מה שתצטרכו לעשות זה לחתוך את הבשר, כשהוא מוכן, במאונך (90 מעלות לסיבים). הפרוסות יצאו מושלמות והביסים……עוד יותר.

בטח שמעתם על פלאו.
זה יותר מדיאטה מדבר באורך חיים, התחברות לטבע, לאדמה ולתוצריה.
ואחד המרכיבים היסוד בדיאטת הפלאו הוא הבשר.
איזה בשר צריך לחפש? איזה בשר נכון לאכול בדיאטה?
כל התשובות בסרטון.

אחת לתמיד! טעים זה פחות בריא? אז בלי שומן או טיפטיפה שומן. לא יודעים איך להחליט? תנו לצחי בעלים של מאסטר מיט – הגרילמן הפרטי שלך לתת לך את הטיפים הכי טובים.
אז מה צחי ממליץ?
1. תמיד נחפש את הנתח המשויש – טעים, עסיסי וגם השומן הבריא יותר.
2. שמירה על הבריאות: נחפש בשר רזה כמו: סינטה או פילה.